Welzijn Zwartewaterland

Categorie CREATIEF

Ansichtkaarten maken

Bent u creatief en vindt u het leuk om ansichtkaarten te maken, dan bent u van harte welkom op woensdagmiddag in de Toesebolte te Zwartsluis. De middag staat in het teken van samen creatief, gezellig bij elkaar zijn en er voor elkaar zijn. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee.

Doelgroep:   Voor iedereen die graag creatief is.
Locatie:        In de Toesebolte
                     Purperreigerlaan 138
                     8064 DC Zwartsluis
Wanneer:     Woensdagmiddag
Tijd:             13:30 - 16:30 uur
Kosten:        € 32,00

Inschrijven:
Wilt u meedoen aan onze vaste activiteiten dan kunt u de eerste 4 keer gratis meedoen. Hierna dient u zich in te schrijven en een SEPA machtiging in te vullen. De inschrijfformulieren en de SEPA machtigingen zijn te verkrijgen op onze locaties.

De tijden en prijzen gedurende het seizoen kunnen wijzigen. Het seizoen start op 1 september. In juli en augustus houden de meeste activiteiten een zomerstop.

Onze vaste vrijwilligers en medewerkers kunnen u informeren over onze contributieregeling. Heeft u vragen over de activiteiten of de contributie, neemt u dan contact op met Welzijnsconsulent Bernice Verwaal. Zie bij contact haar gegevens.


Bij calimiteiten (o.a Langdurige ziekte, verhuizing, of andere wijzigingen) kunt u contact opnemen met Rita Drost, 038-3867133/ receptie.schans@ijsselheem.nl 

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!