Welzijn Zwartewaterland

Sterk, betrokken, verbindend

Welzijn Zwartewaterland vindt dat mensen zelf sturing moeten kunnen geven aan hun eigen leven. Welzijn Zwartewaterland wil daar graag bij helpen door de weg te wijzen naar, door te verbinden met en te ondersteunen waar nodig.

Welzijn Zwartewaterland vindt het van groot belang dat ieder mens de mogelijkheid moet krijgen om zich persoonlijk te ontwikkelen. Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid zijn daarbij het uitgangspunt. Met onze dienstverlening ondersteunen wij burgers om het beste uit zichzelf te halen en hun welzijn, geluk en welbevinden te vergroten ongeacht hun afkomst, ras, geloofsovertuiging, sekse, leeftijd of maatschappelijke positie.

Inwoners van Zwartewaterland kunnen bij Welzijn Zwartewaterland terecht voor informatie, advies, activiteiten, contacten en vrijwilligerswerk. Welzijn Zwartewaterland is actief op tal van locaties verspreid in de Gemeente Zwartewaterland.

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!