Welzijn Zwartewaterland

Zoek je een maatje? Ontdek een nieuwe manier!

05-9-2024

Ben je op zoek naar gezelschap? Iemand met wie je af en toe een kopje koffie kunt drinken of een wandelingetje kunt maken? Wat als dat maatje ook iemand is die dringend een plek zoekt om te wonen?
Bij Kamers met Aandacht helpen we jongeren die zonder woonplek zitten. Deze jongeren hebben geen thuisbasis en zijn op zoek naar een veilige plek om te verblijven. Wat ze nodig hebben is een kamer waar ze tot rust kunnen komen en wat aandacht, in ruil daarvoor betalen ze een bijdrage voor huur en elektriciteit etc. Ze kunnen jouw maatje worden!
Stel je voor: een jongere die niet alleen blij is met een dak boven het hoofd, maar jou ook gezelschap brengt. Iemand die samen met je een boodschap doet of helpt in de tuin. Misschien vind je het fijn om samen te eten of gewoon eens te kletsen over wat jullie bezighoudt.
Bij Kamers met Aandacht kijken we samen naar hoe jullie dit kunnen invullen. Het gaat niet alleen om het bieden van een kamer, maar ook om het creëren van een wederzijdse band. Jullie kunnen elkaar helpen en ondersteunen, elk op jullie eigen manier.
Heb je een kamer over en lijkt het je fijn om op deze manier iemand te helpen én een maatje te vinden? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we of er een jongere is die goed bij jou past.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanja Zijlstra, via sanja@kamersmetaandacht.nl of bellen op 06 81 661 536.
Samen kunnen we een bijzondere band creëren en tegelijkertijd een jongere een veilige plek bieden.

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!