Welzijn Zwartewaterland

Week van de Mantelzorg

08-11-2019

Zwartewaterland zet mantelzorgers in het zonnetje van 9 t/m 16 november 2019

Op 10 november is het de landelijke dag van de Mantelzorg. In Zwartewaterland worden mantelzorgers niet alleen op deze dag in het zonnetje gezet, maar een hele week! De week start op zaterdag 9 november met een markt vol beleving in de Prinsenhof in Hasselt. In de week na deze feestelijke aftrap voor alle inwoners, is er speciaal voor mantelzorgers een programma met diverse activiteiten in de verschillende kernen van Zwartewaterland.

Markt vol beleving op 9 november in de Prinsenhof in Hasselt
Op zaterdag 9 november is er een markt vol beleving in de Prinsenhof in Hasselt. Iedereen is welkom! Op de markt maakt u kennis met nieuwe producten, zoals de sprekende pop Tessa, dementiebrillen, mantelzorgwoningen en een circuit waar u scootmobielen en rollators kunt testen. Ook kunt u meedoen met workshops, zijn er optredens en een verwenhoek met massages en manicure. Tijdens de markt reikt wethouder Gerrit Knol het mantelzorgcompliment uit. Er is dus veel te doen, te zien en te beleven voor iedereen! 

De hele week leuke activiteiten voor mantelzorgers
In de week na deze feestelijke aftrap voor alle inwoners is er speciaal voor mantelzorgers een programma met diverse activiteiten in de verschillende kernen van Zwartewaterland. De activiteiten variëren van spellen voor de jeugd, yoga lessen, massages, film kijken, lezing bijwonen, bingo tot tapas maken. Op donderdagavond is dé verrassingsavond in d’Overtoom in Genemuiden.

Kijk wat er te doen is, maak uw keuze, meld u aan (waar noodzakelijk) en kom gezellig! Het hele programma is te zien op www.welzijnzwartewaterland.nl en op de facebookpagina van Samen Zwartewaterland.

 

 

NIEUWSARCHIEF

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!