Welzijn Zwartewaterland

Thema-avond psychose

16-11-2018

THEMA-AVOND PSYCHOSE

Wilt u een thema-avond over psychose beleggen, dan kunt u bij mij terecht. Mijn naam is Liesbeth Buter van ‘Psychose Praat’. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van herstel van psychose en gastspreekster. Met hart en ziel in om meer bekendheid te geven hoe het is om een psychose te hebben. Ik wil vooroordelen uit de weg ruimen en het taboe doorbreken. 

Begrip voor iemand met een psychose kan herstel bevorderen. Gesprek hierover is dus belangrijk. En het zorg dragen voor uw naaste, die een psychose heeft, vraagt veel van u. Wat gaat er in het hoofd van uw naaste om? Kan hij/zij ooit herstellen? Wat is de beste therapie? Wat zijn uw grenzen? Hoe kunt u uw grenzen bewaken? Hoe combineert u de zorg van uw naaste met uw werk? Dat zijn allemaal vragen die door uw hoofd kunnen spoken.

Tijdens gastlessen en thema-avonden vertel ik mijn indrukwekkende verhaal. Ik ga dan met u in gesprek en probeer, samen met u, een antwoord te vinden op uw vragen.

Belangstelling gekregen voor een gastles of thema-avond?
Bel/ of mail voor informatie vrijblijvend met:
Liesbeth Buter
t. 038-4771677 of 06-18955672
e. psychosepraat@kpnmail.nl

Op mijn website www.psychosepraat.nl staat nog meer informatie.

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!