Welzijn Zwartewaterland

Nieuwe collega!

01-11-2020

Hallo allemaal! 

Graag stel ik mij voor: mijn naam is Ryanne Sinnige, de nieuwe welzijnsconsulent en collega van Monique Platel en Lia Ruitenberg met als aandachtsgebied Zwartsluis.  

Ik ben 27 jaar, geboren in Borculo, ik ben daarna een paar keer verhuisd en momenteel woon ik in Meppel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, fotograferen in de natuur en om creatief bezig te zijn.  

In 2018 heb ik de opleiding Toegepaste Gerontologie afgerond. Hier heb ik veel geleerd over de veroudering van de mens zowel in lichamelijk, maatschappelijk als in geestelijk opzicht, veelal gericht op het verbeteren of behouden van kwaliteit van leven van de oudere medemens. Tijdens en naast mijn studie heb ik verschillende ervaringen opgedaan binnen onder andere het Martini Ziekenhuis, GGD Groningen en een woon-zorgcentrum voor ouderen.   

Ik ben heel blij dat ik als welzijnsconsulent voor Welzijn Zwartewaterland aan de slag mag. U kunt bij mij terecht voor vragen, wensen en informatie over welzijn. De komende maand ben ik aanwezig op dinsdagmiddag in de Toesebolte voor een open inloopmiddag met koffie/thee en een luisterend oor van 14.00 tot 15.30 uur. Ik ben te bereiken op tel: 06-46234180 (tijdelijk nummer).   

Ik heb er erg veel zin in en ik hoop vele van jullie te mogen ontmoeten!

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!