Welzijn Zwartewaterland

Match Beursplein

03-12-2018

Tijdens Beursplein Zwartewaterland vorige week dinsdag hebben Douma ICT Advies en Stichting Welzijn Zwartewaterland met elkaar een ‘match’ gemaakt. Ze hebben er geen gras over laten groeien want op maandag is woord bij daad gevoegd.
De laptop van vrijwilliger Nanja Jansen van Stichting Welzijn Zwartewaterland was nog niet goed ingericht om met de website van de stichting aan de slag te kunnen. Nanja: “Het lukte mij niet om dit goed te krijgen en vorige week op het Beursplein kwam ik in gesprek met Fokko Douma van Douma ICT Advies. Hij gaf aan dat hij dit voor ons wilde oplossen. Prachtig toch? Wij zijn direct naar de matchmaker gegaan om dit officieel in een match vast te leggen.”
Douma adviseert dagelijks bedrijven bij het stroomlijnen, beveiligen en toekomstbestendig maken van de ICT. Bij deze match kon hij dan ook zijn ervaring en kennis toepassen. Als tegenprestatie stelt Stichting Welzijn Zwartewaterland haar netwerk ter beschikking aan Douma ICT Advies. Een mooie win-win situatie voor beide partijen.
Deze match is één van de drieëntwintig gesloten matches die tijden Beursplein Zwartewaterland zijn gemaakt. Beursplein Zwartewaterland brengt lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties op een laagdrempelige manier met elkaar in contact.

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!