Welzijn Zwartewaterland

Het Coördinatiepunt op de koffie bij....

19-3-2019

Op de koffie bij…… Bibliotheek Hasselt

Op woensdag 13 maart vertrekken wij (Herma Sybrand en Gina Wijngaard), namens het Coördinatie-punt Vrijwilligers Zwartewaterland, richting de bibliotheek in Hasselt voor een koffiebezoek. De bedoeling is om elkaars organisatie beter te leren kennen én om de vrijwilligers te verrassen met een lekkere slagroomtaart voor bij de koffie. We zorgen dat we er om 15.00 uur zijn, want op dat moment is het koffie/ theetijd voor de medewerkers. Tijdens een gezellig samenzijn vertellen de vrijwilligers vertellen enthousiast over hun werkzaamheden.  Een verrassing is ons bezoek zeker, want ondanks veel gespeculeer tijdens de afgelopen dagen weet niemand van de aanwezigen wat de reden voor deze bijeenkomst is…!

De vrijwilligers vertellen enthousiast over hun werkzaamheden: Boeken stickeren en rubriceren, opruimen en controleren van de collectie, helpen bij het uitzoeken van boeken, enz. enz. Er is veel te doen in de bibliotheek. De indruk van het Coördinatiepunt is dat dit een hechte groep vrijwilligers is die veel plezier beleven aan hun vrijwilligerstaken in de bieb.

Wilt u ook graag dat wij bij uw organisatie koffie komen drinken, laat dit dan weten door middel van een mailtje naar:
vrijwilligerswerkzwartewaterland@ijsselheem.nl

Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak.                  

 

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!