Welzijn Zwartewaterland

Activiteiten Welzijn Zwartewaterland starten weer

26-8-2021

Welzijn Zwartewaterland start vanaf september met alle activiteiten!

Vanaf 1 september gaan eindelijk onze deuren weer open voor alle deelnemers in Hasselt en in Zwartsluis. Maar ook voor nieuwe deelnemers is er ruimte om mee te doen aan de bestaande activiteiten, u kunt iedere activiteit 4 keer proberen.
U kunt weer bewegen bij de fitgym groep op de maandagmiddag. Op de vrijdagochtend gaan we weer wandelen. Heeft u ook zin om weer in beweging te komen, doe dan mee.
Iedereen die wil klaverjassen of biljarten is welkom in het Teeuwland of in de Toesebolte.
Uw digitale vaardigheden kunt u in onze computercafe's weer oefenen.
De yoga en taichi lessen gaan ook weer van start.
Tevens gaat rummikub, het koersballen en de buurtkamer en buurttafel weer door. Wij zien u graag terug op uw activiteit.

Oproep: Voor de Buurtkamer Plus zoeken wij nog mensen die op de maandag en de woensdag ons kunnen helpen bij het koken, wandelen of fietsen. Het is altijd een gezellige bijeenkomst met mooie ontmoetingen. Wilt u ons helpen? Bel 0620977785

Welzijn Zwartewaterland wil een kookclub starten, eenmaal in de maand. Samen biologisch /vegetarisch koken en smullen. Wie heeft hier zin in? Laat het ons weten, 0620977785.

Bent u nog geen deelnemer maar wel geïnteresseerd in één van onze activiteiten. Kom dan eens meedoen, voor alle tijden en locaties zie onze website www.welzijnzwartewaterland.nl

Let op! Op onze locaties gelden de coronaregels.

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!