Welzijn Zwartewaterland

Particuliere aanvullende mantelzorg

Datum 12-11-2019
Tijd 14:00 uur
Plaats de Toesebolte
Zwartsluis

In het kader van de week van de Mantelzorg geeft Saar aan huis bezoekers deze middag informatie over particuliere aanvullende mantelzorg en hulp bij dementie.

Wilt u graag in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen, maar kunt u wat ondersteuning gebruiken? Dan biedt Saar aan Huis uitkomst. Wij  bieden aanvullende mantelzorg zodat u prettig en verantwoord thuis kunt blijven wonen en zelf de regie over uw leven houdt. Uw wensen voor zorg aan huis staan centraal en Saar aan Huis levert daar een oplossing op maat voor.Onze Saars zijn ervaren zorgverleners. Zij kunnen u ondersteunen met bijvoorbeeld:
Begeleiding & doktersbezoek
Persoonlijke zorg
Boodschappen & koken
Nacht -en slaapdiensten
Gezelschap
Licht huishoudelijk werk

Saar aan Huis organiseert aanvullende mantelzorg en hulp bij dementie. In heel Nederland regelen wij ondersteunende zorg thuis. Daardoor kunnen ouderen langer en prettig thuis blijven wonen. Saar aan Huis ondersteunt ook mantelzorgers die 24/7 klaarstaan voor hun partner of ouder. Meer weten over de 24 uurs zorg van Saar aan Huis?

Complete agenda

NIEUWSTE VACATURES

INFORMELE ZORG

Soms is het moeilijk om dingen alleen te doen of in je eentje op te lossen. Dan kun je hulp vragen. Wij gaan samen op zoek naar de juiste match.

DEMENTIEVRIENDELIJK ZWARTEWATERLAND

Hoe kunnen mensen met dementie zo goed mogelijk blijven meedoen in de samenleving, ondanks hun ziekte?

VACATUREBANK

Vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de gemeente Zwartewaterland. Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger!